Iridium Extreme 9575

De 9575 is Iridium's meest compacte handset tot nu toe.
Het toestel biedt meer functies en unieke accessoires dan ooit tevoren. Onder andere tot 4 uur gesprekstijd, 30 uur standby, SMS en e-mail, ondersteund GPS- locatie-gebaseerde diensten en online tracking.

€ 1379
Iridium 9575

Iridium 9555

Momenteel het meest verkochte Iridium toestel.
De Iridium 9555 is compact, licht en makkelijk in gebruik. Met dit toestel bent u verbonden met het enige echte wereldwijde mobiele netwerk.


€ 1679

Iridium GO!

De Iridium GO is een compacte modem met WiFi capabiliteit.
De GO! is te gebruiken met elke IOS / Android telefoon / tablet en ondersteunt tot max 5 gebruikers die te gelijk ingelogd kunnen zijn. De GO! heeft tot 5 uur gesprekstijd en 15 uur standby. Net zoals de 9575 biedt de GO! SMS en e-mail, ondersteunt GPS- locatie-gebaseerde diensten en online tracking. Dit alles gebeurt via de Iridium GO! en de Iridium Mail en Web app. Speciaal voor zeilers zit in de Mail & Web app een versie van Predictwind om handig Grib files binnen te halen en te bekijken.

€ 999
Iridium GO!
Isatphone 2

Isatphone 2

Dit is de nieuwste satelliet telefoon van Inmarsat met een ongeëvenaarde accu duur tot wel 160 uur standby. Net zoals zijn voorganger beschikt ook dit model over Bluetooth en een handige standaard micro USB aansluiting.

€ 1049

Thuraya XT-Lite

Met dit toestel kunt u in vele landen gebruik maken van het voordelige Thuraya satelliet netwerk.

€ 805

Thuraya SatSleeve+

Uw eigen telefoon gebruiken om via satelliet te bellen?
Dit is mogelijk met de Thuraya SatSleeve+ in combinatie met een app op uw eigen telefoon.

€ 629
Iridium 9500

Iridium 9500 (gebruikt)

Eén van de eerste Iridium toestellen maar zeer zeker nog een goede en goedkope optie om gebruik te kunnen maken van het wereldwijde netwerk van Iridium. Geen plekje op aarde te vinden waar deze telefoon geen bereik zal hebben.

Tijdelijk niet leverbaar

Iridium 9505 (gebruikt)

De 9505 is een zeer robuust model wat zeer zeker tegen een stootje kan. Als het toestel verbonden moet worden met een computer moet er een data adapter aan de onderkant van het toestel worden vast geklikt (los verkrijgbaar).

Tijdelijk niet leverbaar
Iridium 9505
Iridium 9505A

Iridium 9505A (gebruikt)

Dit is het nieuwere broertje van de 9505 en is qua vormgeving bijna hetzelfde gebleven. Volledige SMS functionaliteit zit er standaard op

Tijdelijk niet beschikbaar
Iridium 9555

Iridium 9555 (gebruikt)

De 9555 is wat handzamer dan zijn voorgangers en ook de accu duur is verbeterd. Het toestel beschikt over een USB poort waarmee hij makkelijk op de computer aan kan worden gesloten voor eventueel data gebruik.

Tijdelijk niet leverbaar

Globalstar GSP-1600 (gebruikt)

De GSP-1600 mag er misschien niet hip uit zien maar staat zeker zijn mannetje als het gaat om gesprekskwaliteit. Verder heeft Globalstar erg aantrekkelijke prepaid tarieven. Nadeel is dat bij prepaid het dekkingsgebied beperkt is zie de dekkingskaart.

tijdelijk niet leverbaar
Globalstar GSP-1600
Globalstar Prepaid Dekkingsgebied
Accessoires

Accessoires

Op zoek naar accessoires voor uw eigen toestel? Magnetische antenne - antenne adapter - lader - data adapter kit etc.. Neem even contact op en laat even weten wat u nodig heeft.


Op Aanvraag

Andere toestellen

Op zoek naar een ander soort satelliet telefoon, een BGAN terminal, een accesoire of iets anders? Laat even weten wat u zoekt / nodig heeft en wij nemen contact me u op.


Op Aanvraag


Aandachtspunt

Er zijn vele verschillende satelliet systemen met elk zijn eigen voordeel. Als u geen ervaring heeft met satelliet telefonie is het aan te bevelen om eerst even contact op te nemen voordat u overgaat tot een beslissing.

Stuur een mail